Måndag 19:26

Ja, idag slog det en att man verkligen lider utav Mullsjö-syndromet. Det kommer en ambulans och så fastnar man där vid fönstret, lite diskret petandes i näsan som något slags "det är inte ambulansen jag tänker på utan något annat, jag vet bara inte riktigt vad. Tankespridd kallas det". Och fastän man vet att det om tio minuter antagligen kommer en granne nerstånkandes för trapporna som bara måste berätta senaste nytt om vem det var som åkte ambulans, så sitter man fastnaglad vid fönstret ändå. Sen när ambulanspersonlaen kommer ut iklädda förkläden (eller nu var det bara en av dem som gjorde det. Den smala. Den andra var nog för tjock) så inser man att något av följande alternativa kroppsvätskor är inblandade:
1. Blod
2. Uppkastningar
3. Fostervatten
Men det kan jag dock fastställa att det varken var första eller tredje alternativet och så håller man förövrigt tummarna för att herr V kommer repa sig ifrån sitt epilepsianfall inom kortast möjligast tid. För självklart vet man att han har epilepsi. Självklart!

Jag har förövrigt gått i bankrutt nu med. Med bara en räkning betalad. Humdidum, jag kan höra varningsklockorna ringa för en jobbig månad...

Kommentarer

Formulera dig här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0