Måndag 12:48

Idag går alla mina tankar och alla mina ömhetsbevis till min älskade kära Lussie som jag åker till ikväll ♥
Du är starkare än någon jag någonsin träffat och fått chansen att lära känna. Du är en helt fantastisk människa hjärtat och det här kommer vi klara av. Allt kommer bli bra, det lovar jag och det kan jag stå för. Du vet att vi finns där! Strax ger jag mig iväg på en fem timmar lång tågresa för att ge henne Lussie en kram. Me love you


Söndag 21:09

Idag är ingen vanlig dag för idag är det dagen efter min och Jonas förlovningsdag! Och jag är ensam...!!! Men det får jag stå ut med. Jag har min prinsessa Lill-Tina att prata med via MSN och Casper har överskottsenergi. Även om han börjar visa vissa tendenser till att vara trött nu.
Igår gick vi ner till mamma och lämnade av den lille, sedan avnjöt vi en magnifik sallad och en promenad. Kvällen fylldes av bubbelbad, champagne och bara vi två. Plus choklad. (Och cheeseballs.) Det tyckte jag var en alldeles perfekt kväll för en så fin förlovning med min älskade kanelbulle! Det är ju tråkigt bara att han måste jobba i Stockholm i fyra-fem månader till. Hade ju helst velat att han stannat kvar, kanske en dag till.
Men nästa vecka ska jag nog till stallet någon sväng. Det är dags för uppsittning på Berit snart.
På tisdag ska jag springa över till Fijali och hälsa på henne. Så jag har lite att sysselsätta mig med fram till fredag kväll. Imorgon får jag väl traska över till Josse och be om ursäkt. Hahaha!

Måndag 15:20

Jag och Lussie har precis varit ute och solat. Tillsammans fast femtio mil ifrån, genom telifånen såklart! Har skramlat ihop nästan tre timmar solning idag, och visst fick jag färg alltid! Lite rödprickig sådär. Nåja, färg som färg. Jag är skitig som ett russin förtillfället så ska strax bege mig mot duschen. Behövligt vill jag lova. Och påtal om russin så saknar jag verkligen Danne och Lussie. I really really do ♥

Vi ska alltid va' tillsammans, jag är långhalm du är ler
hur mycket ni än hatar oss så hatar vi er mer
Som ett knytnävsslag i luften, som ett outtalat hot,
som en nagel i ditt öga är ni för är vi emot


 

 

VI, (eller ja, Dalton) HAR BOKAT ANTIPATI OCK. DET NI! DEEET NI!
Avundssjukan bara skriker om er vänner, jag vet att ni är avundssjuka!


Lördag 10:57

Så har man vaknat till ännu en spännande dag. Eller ptja. Det går väl att diskutera. Casper vaknade på totalt fel sida idag så han fick en macka och sen gick vi raka vägen till morfar. No fucking way att jag klarar denna dagen utan lite avlastning om han ska vara på detta humör. Arg som ett bi är han, för allting. Men just nu sover det lilla trollet ♥ och jag har gått igenom tre dagars off-topic tråd som jag missat, samt lite annat, ett nytt blogginlägg och lite skvaller via PM. Pitbullforum ♥ (med viss ironi.) En tröja är beställd iallafall. Det är dock tio dagar kvar tills Beng skickar beställning till tryck. Undrar hur många gånger man ångrar sitt färg- och motivval? Hoppas förövrigt att Fijali får tummen ur och hör av sig snarast, jag känner en längtan av att springa runt i skog och mark utan minsta mål och snacka öronen utav någon. Typ nu med detsamma!

Nix, off we go. Ska ut och påta i morfars trädgård med Cappelito tills dess att Jonas behagar komma hem från fisketur med Jari och Jaris brud (≈ dagens nästan roligaste)
Justeja. Hästannonserna var det med. Goddamnit, jag kommer aldrig härifrån.

Måndag 19:26

Ja, idag slog det en att man verkligen lider utav Mullsjö-syndromet. Det kommer en ambulans och så fastnar man där vid fönstret, lite diskret petandes i näsan som något slags "det är inte ambulansen jag tänker på utan något annat, jag vet bara inte riktigt vad. Tankespridd kallas det". Och fastän man vet att det om tio minuter antagligen kommer en granne nerstånkandes för trapporna som bara måste berätta senaste nytt om vem det var som åkte ambulans, så sitter man fastnaglad vid fönstret ändå. Sen när ambulanspersonlaen kommer ut iklädda förkläden (eller nu var det bara en av dem som gjorde det. Den smala. Den andra var nog för tjock) så inser man att något av följande alternativa kroppsvätskor är inblandade:
1. Blod
2. Uppkastningar
3. Fostervatten
Men det kan jag dock fastställa att det varken var första eller tredje alternativet och så håller man förövrigt tummarna för att herr V kommer repa sig ifrån sitt epilepsianfall inom kortast möjligast tid. För självklart vet man att han har epilepsi. Självklart!

Jag har förövrigt gått i bankrutt nu med. Med bara en räkning betalad. Humdidum, jag kan höra varningsklockorna ringa för en jobbig månad...

Lördag 18:06

Åh jag känner verkligen hur ångesten bara växer. Jag borde umgås med Casper men jag orkar inte riktigt. Kan det vara lite feber på gång? Eller är det bara Jonas-saknaden som gnager? Han är i Östervåla, den dumma. Och i natt drömde jag en dröm som gjorde mig förbannad på honom.Det fanns en brud i drömmen, vi kan kalla Vilma som jag hittade i duschen tillsammans med honom. Fast Jonas hade kalsonger på sig så han tyckte inte det var så farligt. Arg som ett bi gick jag ut till Danne och Roffo. Senare gick jag tillbaka till Jonas och Vilma som då luktade rök. Jag frågade om de hade rökt inomhus och fick bara hysteriskt fnitter till svar. Ni kan ju tänka er att jag var ganska förbannad, så jag röt till Jonas att det var slut mellan oss och han fortsatte bara fnissa. Då gav jag honom en dagsedel rakt över snoken så blodet började rinna men han fortsatte bara fnissa och torka av blod på mig. Usch! Och med andra ord vaknade man upp och hyperventilerade duktigt imorse!
Enligt drömtydning är det ju dock ett gott omen, även om det skulle kunna vara svartsjukekänslor inblandat. Framöver sker förändringar men vägen dit är frustrerande. Drömmer man om ilska så betyder detta att man klarar av det man vill så länge man kämpar för det vill säga. Den personen man är arg på i drömmen är den personen man har bäst kontakt med och är den som man vill hjälpa allra mest, vilket ju är både sant och bra. Han blev förlåten lagom till frukost ungefär.
Nej, om man skulle traska iväg till affären för att inhandla kvällens godsak: ostbågar. Jag behöver ostbågar. Jag förtjänar ostbågar. Jag vill bli tjock på ostbågar.

Och så har jag gått runt med den här på hjärnan idag med. Njuuut!


Njut meeer!
(för om Antipati varit en person hade jag gift mig med honom för länge sen men nu är inte Antipati en person och eftersom Robert Lindelöw redan hittat en, and I mean it, kalaspingla till fru så får Dalton duga.)Neeej då! Dalton vet att jag älskar honom mer än livet OCH Antipati ♥♥♥

Källa: Borderline

Fredag 09:33

Aah, jag blir galen! Av något idiotiskt skäl skulle jag vakna 347tusen gånger i natt. Lite trött nu eller? Lite. Och jag ska först klara av den här förmiddagen, sen eftermiddagen, sen en tretimmars tågresa med Cappsi och efter det en bilresa och sen läggning hemma i Mullsjö. Plus att jag lovat Jonas att vi ska hinna umgås lite med. Vilket vi knappt hinner nu när han börjat jobba. När han kommer hem är middag nummer ett på schemat, sen tar Casper nästan all uppmärksamhet om vi går ut till lekparken och sånt, försöker hålla igång honom så han ska bli trött och somna, men han somnar sällan före nio. Trots att han varit igång sen klockan två-tre på eftermiddagen! När han väl däckat så hinner man bara drösa ner i soffan innan illamåendet slår en i ansiktet och man lägger sig i sängen för att hyperventilera och dräggla. Han är ett riktigt energiknippe den där lilla.
Klarar jag den här dagen utan större problem så kommer självförtroendet växa till tusen, absolut! Nej, fuck no. Jag behöver ta en tupplur, undrar om Cappsi ska joina.

Onsdag 09:43

Höll tummarna för att Casper och jag skulle få leka av oss med Veronica, Emil och Elliot idag. Men så fick det vänta ett par dagar till. Dumma, dumma sjukdomar! Så nu får vi fördriva dagen med en kopp kaffe istället. Kanske lite städning (även fast jag städat det mesta igår), en dusch (raka benen? Det tar ju några minuter extra) och pyssla med djur. Gå ut och gunga med Casper kan jag ju förstås med göra. Nu är det ju så att Vimse ska döpas på söndag med, så jag skulle ju alltid kunna springa ner på stan och köpa en doppresent till honom. Kalas, nu ska jag röka medan Cappe fortfarande sover.

RSS 2.0