Lördag 17:53

Idag kräks jag på min man. Därför är jag så osocial mot honom som jag bara kan. Jag var duktig häromdagen och befann mig på Trollehöjdniornas skolavslutning och kramade gamla lärare! Det var mysigt! Sen så var Granlund och Kevin över och lekte med mig och Casper på kvällen, så slapp jag vara så ensam. Igår hade jag och Casper en mysig hemmakväll only the two of us. Med för mycket godis, för mycket ostbollar och för mycket pizza. Och alldeles för mycket läsk! Så idag ska vi vara nästan lite nyttigare och äta flintastek. Mihi!
Om tolv dagar är det dags för Kiwis rättegång. Jag längtar! Jag vill ha tillbaka Kiwi nu, då får jag samtidigt tillbaka min älskade Lussiebull!

Min älskade lilla prins R har somnat in och han är oerhört saknad men när man vet att han nu äntligen har det bra så är det absolut värt det ♥

Torsdag 12:30

Så typiskt av en att inte höra mobilen pipa. Var så inne i senaste skvallret att jag missade Fijalis uppraggning. Idag är en sån där dag då alla tycker om en. Fija vill ha sällskap, och så vill Josse gå runt sjön med barnen. Alexandra och Janna skulle ner till Göteborg så de ville mellanlanda hos mig och ikväll kommer Tina förbi. Hjälp mig!?
Har umgåtts med Fija de senaste dagarna, Casper har varit på toppenhumör men inte velat sova på kvällarna. Jag funderar på om det har med Dannes häktning att göra. Man är ju själv inte på topp efter i måndags när man fick höra om vad som hade hänt, undrar om det är därför han inte vill sova? För det har hållt i sig sedan i måndags. Vad det än beror på så hoppas jag att han kan få lite lugn och ro igen. Just nu känner jag mig mest pepp på att gå ut en stund i det fina vädret.
Så, här får ni se Ayla, vår nya granne som är superfin!Tisdag 14:38

Synd att allting är trasigt. Synd att datorn är det iallafall, att jag inte har tillgång till Internet på nätterna när jag som mest behöver det, eller att jag kan ladda upp bilder på alla påhitt jag utsätts för dagligen. Idag har Casper tagit så många chokladwafers han bara kunde innan jag upptäckte det. Den lilla råttan! Trots huvudvärken jag vaknade med som liknar värken (men mildare givetvis) man får av punkterad ryggmärgshinna så kunde jag inte annat än skratta åt honom. Vi ska strax ge oss ut i trädgården och hjälpa morfar göra fint. Jag var lite duktig idag med och uppdaterade länkarna på bloggar jag följer. Resten av tiden flyter förbi, jag måste in på Top Formula och införskaffa nya tabletter. Jonas verkade vara riktigt nöjd över fiskgratängen. Tur för honom det. Själv är jag förvirrad, hungrig och bitter över huvudvärken, men jag har lovat att fixa och trixa så det är väl bara att sätta igång.

RSS 2.0